Orez cremos cu piept de pui si spanac

Ingrediente: 500 g piept de pui taiat fasii 200 g orez (nefiert) 400 ml apa 125 g crema de branza philadephia light 150-200 g spanac 1 rosie putin cascaval sau parmesan ras de pus deasupra 2-3 linguri ulei                                            


Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Paella cu Pui

Ingrediente:

  • Pentru 4 portii avem nevoie de :
  • 5oo g carne de pui
  • 250 g orez
  • 300 g de fasole verde lata si boabe de fasole mari
  • 2 rosii rase
  • 1 l apa (sau supa de pui; ceea ce am folosit eu)
  • 50 ml ulei
  • condimente: sare, piper, azafran (sofran - colorant alimentar), praf Pde foi de dafin(optional)                                                                 
Preparare Carnea de pui se rumeneste in uleiul incins. Cand s-a rumenit putin carnea, se adauga fasolea si se lasa sa se caleasca vreo 5 minute. Se adauga supa (sau apa) si condimentele, iar cand s-au fiert cam de trei sferturi legumele, se adauga orezul in ploaie, incercand sa fie cat mai uniform. Se lasa la fiert potrivit exact 18 minute, timp in care nu se amesteca (altfel orezul se lipeste).

Comentarii