Orez cremos cu piept de pui si spanac

Ingrediente: 500 g piept de pui taiat fasii 200 g orez (nefiert) 400 ml apa 125 g crema de branza philadephia light 150-200 g spanac 1 rosie putin cascaval sau parmesan ras de pus deasupra 2-3 linguri ulei                                            


Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui Sanhai

Ingrediente:

  • Piept pui dezosat - 0,200gr
  • Oua - 2 buc
  • Sos de soia - 0,020 ml
  • Mustar - 0,030 gr
  • Sare
  • Piper
  • Faina
  • Ulei -0,200 ml
  • Marar   Preparare:
    Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia ,mustarul ,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei.

Comentarii