Orez cremos cu piept de pui si spanac
Ingrediente:
- 500 g piept de pui taiat fasii
- 200 g orez (nefiert)
- 400 ml apa
- 125 g crema de branza philadephia light
- 150-200 g spanac
- 1 rosie
- putin cascaval sau parmesan ras de pus deasupra
- 2-3 linguri ulei Preparare: Puneti pieptul de pui peste uleiul incins si lasati-l 10 min pana scade toata apa. Adaugati apoi cei 400 ml apa si lasati sa ajunga la punctual de fierbere. Turnati orezul spalat si dati focul la mic. Acoperiti vasul.
Cand orezul este aproape gata, adaugati crema de branza si amestecati
pana aceasta se dizolva complet. Puneti spanacul si acoperiti. Lasati 2
minute sau pana cand tot spanacul s-a inmuiat (nu mai mult de 5 minute)
si apoi adaugati rosia taiata cubulete. Opriti focul, acoperiti vasul si
mai lasati sa stea 5 minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu