Orez cremos cu piept de pui si spanac

Ingrediente: 500 g piept de pui taiat fasii 200 g orez (nefiert) 400 ml apa 125 g crema de branza philadephia light 150-200 g spanac 1 rosie putin cascaval sau parmesan ras de pus deasupra 2-3 linguri ulei                                            


Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui cu smintna

Ingrediente:

  • 3 pulpe de pui
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 400-500 ml supa de pui
  • 5 linguri smantana
  • sare
  • ulei de masline
  • marar sau patrunjel ve
Se spala pulpele , se taie in doua si se pun la fiert.Se i-a spuma si se lasa pe aragaz sa fiarba pulpele...la fierbere se adauga si putin delikat.
Intr-un vas se amesteca cele doua linguri de faina cu laptele .
se pune pe aragaz o cratita cu putin ulei de masline si se toarna amestecul de lapte cu faina.
Se amesteca incontinuu sa nu se faca cocoloase turnand putin cate putina supa de pui pana ajunge sosul la consistenta dorita, daca e necesar mai puneti sare dupa gust.
Se lasa sa fiarba 5 minute , amestecand incontinuu, se adauga cele 5 linguri de smantana si pulpele de pui fierte , se amesteca si se mai lasa pe foc maxim 5 minute.

Comentarii