Orez cremos cu piept de pui si spanac

Ingrediente: 500 g piept de pui taiat fasii 200 g orez (nefiert) 400 ml apa 125 g crema de branza philadephia light 150-200 g spanac 1 rosie putin cascaval sau parmesan ras de pus deasupra 2-3 linguri ulei                                            


Ați creat un blog și blog-ul dvs. este dedicat o industrie de nișă.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui Asiatic cu Ghimbir si Busuioc

Ingrediente:

  • 400g de piept de pui
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 1/2 de partea alba dintr-un praz
  • 1 catel de usturoi
  • 1 bucatica de ghimbir proaspat
  • o manuta de muguri de soia
  • busuioc
  • 3 linguri de sos de nuoc man
  • 4 linguri de sos de soia
  • 1 si 1/2 lingurite de miere
  • 1 lingurita de chili
  • 1 lingura de ulei
Spalam si taiam maruntel puiul.
Incingem uleiul intr-un wook si depunem in el ceapa taiata marunt si usturoiul, continuam cu morcovul taiat fin si il lasam sa se patrunda (trebuie sa ramana totusi crocant). Adaugam ghimbirul si prazul, lasam pe foc maximum 2 minute si debarasam totul intr-o farfurie pe care o tinem la cald.

In wook continuam cu puiul pana cand schimba de culoare si umezim cu sosul nuoc mam. Adaugam muguriide soia, amestecam si lasam sa se evapore lichidul, continuam cu mierea, chili si sosul soia. Mai lasam pe foc 2 minute. La final taiam deasupra busuiocul si amestecam cu legumele.
Servim cu orez, pofta buna! 

Comentarii