Publicat de
Mesteru
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Ingrediente:
- Piept pui dezosat - 0,200gr
- Oua - 2 buc
- Sos de soia - 0,020 ml
- Mustar - 0,030 gr
- Sare
- Piper
- Faina
- Ulei -0,200 ml
- Marar Preparare:Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia ,mustarul ,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei.
- Solicitați un link
- X
- Alte aplicații
Comentarii
Trimiteți un comentariu